2009. április 19., vasárnap

Goldenes sporttárs jelentkezik



Megkezdődött a kutyasuli. Persze most sem volt egyszerű odatalálni, de végül sikerült. Szotykos volt az első delikvens tegnap. Megkérdezték mennyi idős, mondom 5-6 körül. Ők úgy gondolták hónap :))) És beküldtek minket az oviba. Sok kis kölök között őgyelegtünk, Tyoty nem nagyon bírta az ifjakat. Hamar kapcsoltak, hogy hát ő 5-6 ÉVes, és irány az iskola. Szotyer mindenkit kibelezett, szétkunyerált, összeszőrözött, ahogy szokta. A jó, hogy itt ezt senki nem vette zokon tőle. Elég hullámzóan teljesített, de én nagyon büszke voltam rá. Ő mégiscsak Szotyi.
Ma Donci volt a soros. 3. próbálkozásra sikerült csak elindulnom, valami mindig bent maradt (labda, jutifali). Na persze ez a gazdi állapotát mutatja, de hát aki éjjel úr.....:D:D:D Donyec már nem az oviban kezdett, hanem a kezdő csoportban. És igen!!!! Annyira okos kutyám van, hogy az hihetetlen. Figyelt, ült, feküdt, indult, állt, jobbra át, balra át. Mindig kiemelte az oktató, hogy a goldi nagyon ügyes! Sőt az egyik feladatot mi mutattuk be, persze sikeresen!!! Juppijé! Persze ne csak dícsérjem...ő csak engem belezett ki. Aú.
És van egy tök aranyos is. Kicsi gyerek (kb 2-2,5 éves) piros pórázon vezetett kis kutyával (9 hetes). Kis méretű, törpetacsi kölyök vagy ilyesmi (az a kis barna maszat a kép jobb alsó sarkában :):):) ). Szóval egy kis nokedli, lehet vagy 1-2 kilós összesen.. Azt hittem plüsskutya :) Ráadásul Trabinak hívják :)

Nincsenek megjegyzések: