2007. szeptember 1., szombat

Használás (részletek)

Köszönyük hogy ezt a CAMPINGAZ gázrésót választotta.

1. Lenyeges: gázt használ, legyen figyelmes

A használati utasítás a .... mkro-gázrésó normális és bisztonságos használatára utasit. Ólvasja el figyelmesen miellöt felszereli (.....) Tarsa meg a használati utasítást a memoria felfrissitésére egy más alkalomkor.
A használati utasitás nem betartása esetén, gáz vesztés lehetséges és ha a gáz felgyul, súlyos égést okozhat annak a személynek aki használja gázrésót és a körülötte lévő személyeknek.(.....) A készüléket csak szelösztettet helyen(....) szabad használni.(...) Ne alakitsa át és ne használja a készüléket más érdekben mint amire volt gyártva.

2. A tartály felszerelése

Ügyeljen hogy a caspot jól elzárja, forditsa a zárt az óramútató forgási irányba.
Csavarja ki a szoritó akasztótt megbotlás pontig.
Csavarja visza a szorító akasztótt, tartsa mozdulatlanul a töltényit.

A készülék kész most, és lehet használni.
Gázömlés esetén (gáz szag) azónnal vigye ki a készüléket a szabadban, egy jól szelösztettet helyre, ahol nincs semilyen gyúlékony anyag és ahol a gázölés helyett felfedezheti és a gázömlést leálithatsa. A szigetelés vizsgálattát vegezje mindig szabadban. Nem lángal, hanem szapannos vizel keresje a gázömlés helyet.

3. Használás

1) Egy pár tanács
(.....)
Használatkor helyeze a készüléket egy vizszintes felületre és ne mozdítsa vagy kötöztese el müködésben hogy ne keletkezjenek nagy lángok amikor a folyadék butángáz és ahelyet hogy a bután göz égjen. Ha mégis megtörténik, tegye el a készüléket és zárja el a caspot. (....)

2) Meggyuitás
Közelitsen egy lángot az égöhez és azután lassan nyitsa ki a gáz csapot, forditsa azárt az óramútató forgási elenirányba.

4. Raktározás, karbantatás, müködési szabálytalanság
(.....)
Tegye el a készüléket egy hüvös, száraz és szellösztettet helyre, sohasem egy pinceben vagy alagsorban.
(....)
A mikro-resó helységben használat esetén, a helység megfelelö szellösztetési berendezésel kel legyen ellátva, mely elég levegöt bisztosit az égésnek és mely a mérgezö nem eléget gázgöz alakulását gátolja.

1 megjegyzés:

Z írta...

:DDDD
Hát ezt begépelni sem lehetett egyszerű, de megérte, fenn kell maradnia.