2008. január 6., vasárnap

egy meg egy az három

Mivel idén nem lesz letesztelve hogy hörög a futómű homokon, ez évben már nem veszek Mitsubishit. Bezárt az Almássy, szabad idődet ezentúl töltsd máshol. Mondjuk az újonnan megnyílt Aréna Plázában. A minap tudtam meg egy fanatikusan antiglobalista ismerősömtől, hogy új márkák érkeztek az országba, és A Tömbben prezentálják magukat először és hogy ő jól megy is és vesz egy csizmát a Mizéyuka fajtából. Milyen jó, sokkal jobb, mint táncházba menni. Állítólag olyan a Kerepesi, mint egy vidéki vasútállomás eldugult klotyója. Dugódíj…hmm…bárcsak működne.
Aztán idén már tényleg jó lenne ha végre sikerülne megtanulnom, hogyan kell ügyesen lelépni a mozgólépcsőről. Amióta tudom használni, nekem még sose sikerült a haladási sebességnek megfelelő lendülettel leszállni róla. Lehet körömcipőben kéne próbálkoznom…
Azt mondta a Rádió, hogy a székesfővárosban körülbelül 3000 hajléktalan él. Havonta 150.000 forintból már talpra lehetne állni. Az havonta 1000 ft 150 embertől, 3000 hajléktalanra az havonta 1000 ft 450.000 embertől…a 2,2 millióból…Szerintetek?!

1 megjegyzés:

Z írta...

Hé, ez az én kenyerem kérem, tessék meghagyni nekem a pesszimizmust! Most új év van, bizakodunk, reménykedünk, optimistáskodunk!