2008. január 30., szerda

Ért-elemezd

mivan ha így:

Hét: kínosan gyorsan is telhet, ha mégcsak a másodikba bambulsz a szigorlat ezertizenhúsz tételéből; hipergiga lassan is kúszhat, még a csigánál is lassabban, mert nincs nyálkája amivel könnyíthetné az Élet ellenállását: ha például várod a Valakit hogy nyomhass végre a fejére egy baracot. még egy egész hét...és még csak kedd...

Hó: az a legjobb, amikor megfagy a teteje, jókis erős kéregre és egy mogyoróágba csimpaszkodva plusz a tömeged felét lelki ellenerővel lefogyasztva, rálehet állni a tetejére és elbír. de csak semmi hírtelen mozdulat (: aza legjobb mikor már várható az első hó és minden reggel feszítő türelmetlenséggel és várakozással és 23 évesen is rohan az ember az ablakhoz, hogy: "na?"

Nap: az arcomnak nagyon jól szokott esni, amikor még pont nem égett le de már lefertőtlenedett a téli és tavaszi kavarodás-vakarodás után (: igenis szereti a Napsugarakat, UV-A és UV-B, nemérdekli sosem, hogy mostakkor a kijoto-i egyezmény akkortehát a pajzs és a kenjembe mert téleg homozigóta mutánssá válik a p53 faktor és akkor aztán nincs megállás. egyszerűen szép sima tiszta lesz még a XXI. századi viszonyok mellett is. ugyis szól ha már sok. a meleg pedig mindennél többet ér, tudom mert vacognak az ujjaim a csak pillanatokra felmelegedő és egyből visszaálló pé és té betűkön rohangászva. szeretném ha most sütne!

és mivan ha így?
7 hónap

1 megjegyzés:

Koperta írta...

tulajdonképpen gratulálok magamnak, macskatalp, most sikerült csak összeolvasnom a kezdő szavakat...
de jobb később, mint soha...
taps
taps
:D