2009. január 21., szerda

bizalom...

Szóval, úgy döntöttem belevágok a pszichodrámázásba. Úgy volt, hogy most péntken indul a csoport. Erre ma kapok egy mail, hogy kedves mindenki....Közületek mindenki megígérte, hogy az első 3 alkalom után dönt, de arra eljön. Erre most kiderül, hogy 12 emberből vagy csomónak mégse jó ez az időpont, sorban mondják le. Egy hónappal el kell halasztani a kezdést, mert 4-5 emberrel nincs ételme nekivágni. Kezdés február 27-én. De a felvételi beszélgetésekből kiderült, hogy mindenkinek szüksége lenne a terápiára, mindenki maga jelentkezett ugyebár, stb.
Értitek, ugye? Vajon mennyire lesz fasza csoport az, ahol már most ennyi a "megbízható" ember? Máris elment tőle a kedvem. Nem a drámázástól, hanem a leendő csoporttól. Gyakorlási lehetőség: a negatív előítéletek kezelése :)

1 megjegyzés:

Z írta...

Embercsoportokat nehéz összeszervezni, főleg problémás emberekből. Utólag lelkére beszélni a jelentkezetteknek elég gáz, aki nem teljesen amatőr, válogathat az eszközökben: előre fizetés, nagy összegű előleg, szerződés... Majd megtanulja a csopvez is.