2009. február 10., kedd

Éga város, ég a ház is

Legalábbis a János kórház gyereksebészete égett tegnap. :) Az alagsor persze, ahol a tornaterem meg az öltözőm van. Vagyis a mellette lévő csövekkel teli mittoménminekhívják helységben. Pincerendszer, ami végig húzódik az egész kórház alatt, és igencsak kedveleik a hajlékonyok. Dőlt ki a füst, az egész épületet elárasztotta. Ennyi tűzoltó a mi kis kórházunkban...Persze nekem lent volt minden cuccom, így még gyorsan lesurrantam érte a tűzoltók előtt. Tudtam, hogy utána már nem engednek le. :D:D:D Úgy volt, hogy kiürítik az épületet, öltöztettük a gyerekeket, a friss műtétest, mindenkit. Aztán mire mindenki jól beszart, kiderült, hogy megvan a tűzforrás, egy szemétkupacot gyújtottak fel az alagsorban. Nincs kiürítés, csak szellőztetés. Persze addigra már mindenki rengeteg füstöt nyelt, nekem azóta is fáj a fejem.
Múltkor (nem is meséltem) a szar öntötte el az alagsort. Kiöntött a WC. Bokáig ért a lé. Csak a sorrend volt rossz. A tűz után kellett volna a víz. Ja és a legjobb az, hogy ha tényleg ott van tűz, akkor meg is halok. Ugyanis minden ablak be van rácsozva, és az egész pincéből csak egy helyen lehet kimenni, egy hoszú folyosó végén. Ha ott gyullad meg valami (végülis csak konyha van ott, semmi tűzeszélyes, á dehogy), hátulról nem tudok hogyan kimenni. És volt, nincs. Pá. Csupa öröm egy szuterénben dolgozni.

http://www.katasztrofavedelem.hu/kepek.php?id=5070

4 megjegyzés:

Z írta...

Hogy kik mik szeretik a pincerendszert?

Durva ez az alagsor dolog, tarthatnál lent egy flexet (2000 ft a teszkóban). Kérdés mi van, ha a villanyszekrény gyullad ki és elmegy az áram.

Z írta...

És mért van szemétkupac a pincében?

Jók a képek. Durva az ellentét a tegnapi magánfogászathoz képest.

D írta...

hajlékony=hajléktalan :)

A szemétkupacot ők hozzák létre a pincébe költözéskor...

Névtelen írta...

és a hajléktalanok hogy jutnak be? merthogy ők be tudnak jönni, de te nem tudsz kijutni??
tényleg durvák a képek!!!
filo_sophie