2009. február 11., szerda

Lakni kell(ene) valahol

Hát mégsem fogunk Budapesten telket venni. Kamaraerdőn legalábbis biztos nem. Kimentünk ma Modoccal és Kopertával megnézni, és nem tetszett. Kis összetákolt hullámpala-fa kompozit viskók, bunkó emberek, sáros óriáskátyús utcák. Gloá.
Beúszott viszont a képbe Fót és Mogyoród. Még mindig Csobánka a legolcsóbb, csak hát nincs kötött pályás közlekedés. Mogyoródon van hév, de ott meg csak M3 van kocsival, ami fizetős.




Ezekkel egy árban van kb. Érd, de annak csak a parkvárosi része, ami ugye tudja mindenki hogy milyen. Olyan. És hát a legjobb hely, Pomáz, hévvel, ingyen úttal, Dunával, hegyekkel, árban is a leghúzósabb, 9 milka körül vannak a telkek.
Kopertát kissé elbizonytalanította D múltkori kijelentése, hogy jó jó, csak lenne közelebb Pesthez 30 kilométerrel... Kompromisszum nélkül pedig nem fog menni. Pedig jó lenne elkeríteni egy darabot a Városligetből.

6 megjegyzés:

D írta...

Megvan a megoldás!
"Költözzünk össze, egy jó nagy házba mind..."
Eladom az érdit, összerakjuk amink van és veszünk egy nagyot közelebb, több lakással. Közös kutya, közös felügyelet. Csak meg ne unjuk egymást :D:D:D :P:P:P

D írta...

Mellesleg nem hülyeség Érd nektek. Nem baj, ha lakik a közelben egy barát pl. én, ha kell a másiknak valami. Kutyafelügyelet nyaralás alatt, stb. Pomázra nem vállalom :)Amúgy is olyan magányos vagyok ott...:(

Koperta írta...

"nem szól ránk a házmester..." :):)
Nem rossz ötlet, amúgy is terítéken van a 'miért ne éljünk minden barátunkkal egy utcában' fíling, amolyan született feleségek módra... :D

Z írta...

Vagy Jóbarátok-os. Zsír lenne.
Az a baj, hogy kiköltözünk, D meg talál egy zuglói pasit aszt ottmaradunk kutyasitter nélkül a pusztába.

D írta...

Semmilyet se találok, csak idiótákat, mint a mellékelt ábra mutatja. Szeretem a házamat, nem kívánok elköltözni onnan! Az én kutyáimat is szittelem folyamatosan. Rózsaorrú, és Rózsásorrú :) Lehetek Phoebe a Jóbarátokból? :)

Névtelen írta...

koperta lenyúlta született feleséges ötletemet...
nem ér!!! erről beszélgettünk tegnap előtt pont!!!
Ejnye!!
filo_sophie