2009. február 24., kedd

Támadóerő


A suszter suszterkodjon, a színész színészkedjen, és ne rendezzen, ne írjon forgatókönyvet. Ez volt a végső konklúziónk tegnap este, amikor Kopertával megnéztük a fent nevezett, Steven Seagal által forgatókönyvírt és főszerepelt műalkotást. A történet középről indul, és kábé ott is ér véget. A kettő közötti szétbonyolított sztoriban amerikai államérdek és elitkommandó, titokzatos szervezetek, gonosz mutáns drogosok és nanokarbon bevonatú reflexkövető szuperpengék. A főszereplőnő halála után 4 másodpercnyi nem kimutatott mély bánat.
Sebaj, tanultunk ebből is, tudjuk már, hogy színész által fabrikált akciómozit nem nézünk, sőt, semmilyen akciómozit 3 Oszkár alatt. Na jó, esetleg Bruce-szal vagy Brad-del, a női oldal külön kérésére.

6 megjegyzés:

Koperta írta...

:):)
hálás köszönetem :D

Koperta írta...

amúgy csak megerősítésképpen: ilyen szart még életemben nem láttam. külön kedvencem volt a reflexkövető penge, ami legalább olyan gyors, mint a kezed, amivel használod. ujjéééééé ilyet se hordott még hátán a föld!

Névtelen írta...

atyám!!! ti nem tanultok a korábbi seagal-filmekből?
Semmi olyat nem szabad megnézni, aminek egy kicsit is köze van hozzá!!!
pl. lángoló jég, meg a hasonló frappáns címmel megáldott filmek!
tudom, hogy közhely, de... ha egyet láttál, akkor láttad az összeset...
filo_sophie

Z írta...

Ott lehet a baj, hogy nem láttam a korábbiakat. Csak nagyon régen, és akkor volt közte jó.

D írta...

Én viszont jót moziztam tegnap: Ausztrália címmel
kicsit patetikus ugyan, de gyönyörű tájképek vannak benne, egy hihetetlenül szép félvér kisfiú, és persze Hugh Jackman :) Vááááúúúúú az milyen pasi!!!!

Névtelen írta...

ezért kell filmeket nézni, nem ilyen production manager által létrehozott mozgóképet :)