2009. február 18., szerda

Mi a baj?

Annak mi baja van, aki a buszon hangosan társalog magában? Emellett jól öltözött, és nem hagy időt válaszra, szóval talán nem skizofrén. Ja, és nincs rajta headset. Tudjátok, van egy ilyen típusú utas. Koperta is mesélt egyről, de annak technokolos zacsi volt a kezében, így érthető.
És annak mi baja van, aki meglát az utcán három idegent, és hangosan megbeszéli a kutyájával, hogy majd legközelebb széttépi őket? Valami csempészárut rejteget, és fél a lebukástól? Vagy csak kitaszította magát a társadalomból?
És annak mi baja van, aki egy önkormányzati szervhez megy dolgozni, és fapofával, kelletlenül válaszol a kérdésekre? Netán direkt nem ismeri fel azt az embert, akivel évekig járt ugyanabba az általános iskolai osztályba? Nem tudja elfogadni, hogy nem lett belőle középvezető?
És azoknak mi baja van, akik kis boltokban adnak el valamit, nyugodt, csendes helyen? Mért tekintik nyűgnek a vevőt, akinek jelenléte, jó érzése alapfeltétele a hó végi fizetésüknek?

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

jó kérdések!!! :)
+1: és annak a to-s néninek mi baja van, aki felveszi a telefont és bunkó hangon válaszol a szerinte hülye hallgató hülye kérdésére?
filo_sophie

Z írta...

Az emberek meg vannak csömörülve.